Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit érdemes tudni a Royal Canin-ról?

2009.03.08

A Royal Canin kutatóinak munkáját elősegíti a tenyésztőkkel és állatorvosokkal való folyamatos együttműködés és saját tudományos megfigyeléseik. Szaktudásukat kiegészítik még a világ legkülönbözőbb részein élő tudósok és szakemberek ismereteivel.

Fejlesztések a megfelelő táplálás érdekében

 • 1997: A Royal Canin megteremti a lehetőséget az egészséges táplálásra azáltal, hogy bemutatja a 4 fő tulajdonság (méret, életkor, tevékenységi- és élettani állapot) szerint elkülönülő tápjait.
 • 2000: Ezt a törekvést megerősíti a SIZE NUTRITION tápok kifejlesztése, a különböző méretű kutyák számára (MINI / MEDIUM / MAXI / GIANT). Ez volt az előfutára annak a koncepciónak, ami mára meghatározóvá vált a táplálás területén.
 • 2002-2007: Az egyes fajták egyedi tulajdonságainak megfigyelése révén lehetőség nyílik arra, hogy megalkossák a speciálisan számukra készített tápokat (Yorkshire terrier, Német juhászkutya, Labrador retriever, Boxer, Angol bulldog, Tacskó, Uszkár, Shih Tzu, Chihuahua, Schnauzer, Cocker spániel)
 • 2006/2007: A Size Health Nutrition tápszériák megújulása: a legmodernebb fehérjeforrások alkalmazása a tápok jobb emészthetősége érdekében.

Fejlesztéseik folyamatosak az egészséges táplálás területén. A Royal Canin a legújabb tudományos kísérleteknek köszönhetően élen jár a kutyák fajta specifikus táplálása terén.
A SIZE HEALTH NUTRITION tápok kivételes megoldásul szolgálnak az egészséges táplálkozás területén azáltal, hogy figyelembe veszik nemcsak a kutyák méretét, életkorát, tevékenységi és élettani állapotát, de fő érzékenységi területeiket is:

 • Szájhigiénia
 • Az immunrendszer, a bőr és a szőrzet
 • Az emésztés
 • Az ízületek

Royal Canin macskaeledelek

A Royal Canin véleménye szerint a macskák egészséges táplálása érdekében figyelembe kell venni olyan tényezőket, mint pl.: életkor, életvitel, érzékenység, fajta, melyek az egyes macskák közötti különbségek forrásai. Ezen meggyőződések következtében fejlesztették ki az egyre tökéletesebb és pontosabb táplálási megoldásokat nyújtó termékeiket. Tudományos kutatómunkák már bebizonyították, hogy az elhízás veszélye a macskák esetében manapság egyre növekszik. Ez a jelenség a macskák eltérő életmódjával van összefüggésben. A Royal Canin ezt a fontos tényezőt is figyelembe veszi új tápjainak fejlesztése során, így nyitva új távlatokat az egészséges táplálás területén.

Természetesen a kölyök és a megkülönböztetett figyelmet igénylő (érzékeny emésztőrendszer, bőr, szájhigiénia) macskákról sem feledkeztek meg – a kölykökről személyre szabott növekedési programmal, míg a felnőtt macskákról egyedi táplálási megoldásokkal gondoskodnak.

A macskák helyes táplálásához először el kell érni az étvágyuk felkeltésével, hogy enni akarjanak. Sokkal inkább a táp illata és szerkezete, mint az íze játszik döntő szerepet a macskák tápválasztásában. A Royal Canin nagy hangsúlyt fektet tápjainak ízletességére
A FELINE HEALTH NUTRITION tápok kiváló ízletességüknek köszönhetően még a legválogatósabb macskák igényeit is kielégítik.
A macskák húsevők, de fehérjeszükségleteik különböznek. A fehérjéknek tökéletes minőségűeknek kell lenniük, hogy biztosítsák a megfelelő hasznosulást és csökkentsék a vastagbélbe kerülő emésztetlen maradékanyagok mennyiségét, melyek fokozzák az erjedést és a bélsár magasabb víztartalmáért is felelősek.

A Royal Canin nagy hangsúlyt fektet a következőkre

A gyártás megkezdése előtt:

 • A beszállítóknak szigorú követelményeknek kell megfelelniük
 • A nyersanyagok minőségének folyamatos ellenőrzése
 • Csak teljesen egészséges, emberi fogyasztásra is alkalmas állatok húsa kerül felhasználásra

A teljes gyártási folyamat során:

 • Folyamatos minőségellenőrzés történik a nyersanyagok megérkezésétől egészen a késztermékek forgalomba kerüléséig, különböző tesztek és vizsgálatok segítségével
 • A tápokhoz felhasznált nyersanyagok nyomon követhetőségének biztosítása

Mostani Royal Canin akciók:

Royal Canin macskaeledel akció!
Royal Canin Fit 32 macskaeledel 10kg + 2kg ajándék
Royal Canin Sensible 33  macskaeledel 10kg + 2kg ajándék 

Royal Canin fajtatáp akció!
Royal Canin German Shepsherd 24 12kg + 2kg ajándék
Royal Canin Labrador Retriever 3012kg + 2kg ajándék
 
Royal Canin 15 + 3kg akció!
Royal Canin Medium Junior 15 + 3kg
Royal Canin Medium Adult 15 + 3kg
Royal Canin Maxi Junior 15kg + 3kg
Royal Canin Maxi Adult 15 + 3kg
Royal Canin Giant Junior 15kg + 3kg
Royal Canin Giant Adult 15 + 3kg

Az akciók a készlet erejéig érvényesek a www.allati.com webáruházban.
Ne feledje Hűség bonusz már az első rendelés után jár!

 

Forrás: www.haziallat.hu